Njoftim për pozicion Drejtor i Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimit të Provës

Ju njoftojmë për pozicionin Drejtor i Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse, në Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimit të Provës – kategoria: III-a është shpallur në faqen zyrtare të Departamentit të Administratës Publike me kodin 4097 në linkun e mëposhtëm:

http://rekrutimi.administrata.al/shpalljet/shfaq/3610

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME