Evente

 Dega Territoriale e Shërbimit të Proves Sarandë zhvilloi një  takim pune në shkollën e mesme teknike ekonomike dhe hoteleri-turizëm “Antoni Athanas”, Sarandë.

Në kuadër të Planit Vjetor të Aktiviteteve të Shërbimit të Provës,  Dega Territoriale e Shërbimit të Proves Sarandë zhvilloi një  takim pune në shkollën e mesme teknike ekonomike dhe hoteleri-turizëm “Antoni Athanas”, Sarandë. Aktiviteti u zhvillua me

Lexo më Shumë »