Dega Territoriale e Shërbimit të Provës Korçë në kuadër të planit të aktiviteteve,në datat 18.10.2022 dhe 19.10.2022,ora 9:45 zhvilloi 2 (dy) takime sensibilizimi me nxënës të klasave të IX,të shkollave 9-vjecare ‘’Sevasti Qirjazi’’ dhe ‘’Pandeli Cale’’, të qytetit të Korçës

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Social Media