Ministri Manja viziton degën territoriale të Shërbimit të Provës në Korçë.

Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja bashkë me drejtorin e Përgjithshëm të Shërbimit të Provës, Ervin Hoxha vizituan ditën e premte në datë 15 Prill 2022 degën territoriale të Shërbimit të Provës në Korçë.
Ministri Manja e vlerëson këtë njësi si ndër më të mirat në metodologji dhe në përgatitjen e dosjeve për personat nën mbikëqyrje.
“Besoj puna e tyre do të përmirësohet edhe më tej , pas digjitalizimit të arkivës por edhe angazhimit tim personal për një akomodim më serioz dhe të përshtatshëm të kësaj drejtorie.” – shprehet ministri Manja në një postim në rrjetet sociale.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME