Ministri Manja në Berat

Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja vizitoi degën territoriale të Shërbimit të Provës në Berat në datë 21 maj 2022.
Gjatë bisedës me stafin në Berat, z. Manja prezantoi strukturën e re të Shërbimit të Provës si edhe u ndal te rëndësia e digjitalizimit të arkivës dhe sistemit të institucionit.
Ministri Manja siguroi se Shërbimi i Provës në Berat do të ketë mbështetje për ambiente dhe hapësira të reja pune.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME