Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja Njofton Rikthimin e Mbikëqyrjes Elektronike

Ministri Manja në vizitën e tij në IEVP Drenovë të Korçës, me drejtorin e Përgjithshëm të Shërbimit të Provës, Ervin Hoxha dhe drejtorin e Përgjithshëm të Burgjeve, Admir Abrija njoftoi se shumë shpejt do të vendoset në funksionim sistemi i mbikëqyrjes elektronike

 

Video: https://youtu.be/cV5H1KSdtOo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME