Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja në IEVP Drenovë

Ministri i Drejtësisë z. Ulsi Manja në vizitën e tij në IEVP Drenovë të Korçës, është shprehur për gazetarët në lidhje me Masterplanin e Sigurisë në burgje, Shërbimin e Provës dhe qasjen e re mbi dënimet alternative, mbikëqyrjen elektronike, punësimin në burgje, hartën gjyqësore.
Ndiqni reportazhin e plotë.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME