Dega Territoriale e Shërbimit të Proves Sarandë zhvilloi një  takim pune në shkollën e mesme teknike ekonomike dhe hoteleri-turizëm “Antoni Athanas”, Sarandë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Social Media