Dega Territoriale e Shërbimit të Provës Tiranë realizon takim bashkëpunues me Qendrën Komunitare “Gonxhe Bojaxhi”.

Në datë 29.09.2022 dega Territoriale e Shërbimit të Provës Tiranë realizon takim bashkëpunues me Qendrën Komunitare “Gonxhe Bojaxhi”, me drejtuesin e kësaj qendre, me qëllim njohjen, misionin dhe qëllimin e Institucionit të Shërbimit të Provës. Gjatë takimit prezantuam nismën e Shërbimit të Provës për zhvillimin e takimeve sensibilizuese në institucione të ndryshme me qëllim njohjen e frekuentuesve ne këtë qendër me llojet e denimeve alternative që ekzekutohen në institucionin tonë. Nga Drejtuesi i Qendrës Komunitare “Gonxhe Bojaxhi”, u garantua bashkëpunimi i vazhdueshëm, për realizimin e këtyre aktiviteteve. Pjesëmarrës në këtë takim ishin Elta Ismaili (Drejtore e Qëndrës), Jetmir Dedaj (DTSHPT), Julinda Manja (DTSHPT), Edita Papa (DTSHPT), Renata Kocaqi (DTSHPT).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME