Dega Territoriale e Shërbimit të Provës Tiranë ka zhvilluar një takim bashkëpunues me Qendrën Komunitare “Të qëndrojmë së bashku”.

Në datë 27.09.2022 dega Territoriale e Shërbimit të Provës Tiranë ka zhvilluar një takim bashkëpunues me Qendrën Komunitare “Të qëndrojmë së bashku” me qëllim njohjen, misionin dhe qëllimin e Institucionit të Shërbimit të Provës.

Gjatë takimit u prezantua nisma e Shërbimit të Provës për zhvillimin e takimeve sensibilizuese në institucione të ndryshme me qëllim njohjen e frekuentuesve ne kete qender me llojet e denimeve alternative qe ekzekutohen ne institucionin tone. Nga Drejtuesi i Qendrës Komunitare “TQS”, u garantua bashkëpunimi i vazhdueshëm, për realizimin e këtyre aktiviteteve. Pjesëmarrës në takim ishin Egla Laze (Drejtore e Qëndrës), Jetmir Dedaj (DTSHPT), Julinda Manja (DTSHPT), Edita Papa (DTSHPT).

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME