Në Fakultetin e Shkencave Sociale

Me Dekanin e Fakultetit Prof. Dr. Edmond Rapti,
Zv/Dekanet Prof. Asoc. Dr. Rudina Rama, Prof. Asoc. Dr. Edvin Lame dhe Shefen e Departamentit të Psikologjisë Prof. Asoc. Dr. Arjana Muçaj.
 Për të nënshkruar marrëveshjen mes këtij fakulteti dhe Shërbimit të Provës për ofrimin e mundësive të lehtësuara për studentët në zhvillimin e praktikave profesionale.
Falemnderit për mikpritjen si ish-studenti juaj dhe për miratimin e marrëveshjes si titullar institucioni, një punë e mirë që e bën më të lehtë dhe më të konkretizuar marrjen e njohurive për studentët aktual e të ardhshëm.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME