DTSHP Vlorë, përfaqësuar nga Drejtori Z. Françesko Muçaj dhe specialistja Zj. Nertila Llaçaj zhvilluan takim me Drejtorin e shkollës së mesme “Industriale” Vlorë

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Social Media