Dega Territoriale e Shërbimit të Proves Kavajë zhvilloi një  takim pune me stafin mësimor  dhe një përfaqësi nxënësish të Gjimnazit  “Aleksander Moisiu”, Kavajë. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Social Media